Šifra: 324199

ACTIVELIFE

22,90

Swiss Energy Activelife

Spremljevalec vzdržljivostnih športnikov, ki bi vsakič naredili še en korak več!

Na zalogi

Opis

Ob telesni vadbi se vitamini in minerali porabljajo hitreje, saj mora sprovesti več energije in predelati več odpadnih produktov. Vendar brez skrbi, telo si je v ta namen ustvaril zalogo potrebnih hranil, iz katere se sproščajo ob povečani porabi. Ko se zaloga določenih hranil in glikogena iztroši, to občutimo kot krče, težke noge in bistveno zmanjšanje energije (utrujenost).
Swiss Energy je zato ustvaril izbor 25 vitaminov in mineralov, ki se s tehnologijo postopnega odmerjanja v 8 urah počasi sproščajo v črevesje in jih telesu črpa ves čas vadbe in še nekaj ur po tem. Poleg pomembnih vitaminov vsebuje tudi sklop mineralov kalij, železo, cink, baker in mangan. Obenem kofein iz guarane v majhnih odmerkih dodatno stimulira živčevje in zmanjša utrujenost ob telesnem naporu. Izbrane so oblike vitaminov in mineralov, ki se učinkovito absorbirajo.
Veganski izdelek.
Lahko jih uživajo tudi vegani in ljudje, ki so občutljivi na gluten ali laktozo. Dodatno zaščito za želodec predstavlja formulacija, ki omogoča začetek sproščanja šele v tankem črevesju. Za nadomeščanje porabljenih kalorij ob fizičnem naporu pa priporočamo vaš najljubši kakovosten prigrizek.
Odmerjanje: 1 kapsula/dan med obrokom. Zaradi podaljšanega sproščanje vsebine kapsule priporočamo ob zajtrku.

Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena, nastajanju rdečih krvničk in uravnavanju delovanja hormonov. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in sproščanju energije pri presnovi.

Vitamin B12 ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in pri delitvi celic, prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in sproščanju energije pri presnovi.

Biotin prispeva k presnovi makrohranil.

Vitamin D prispeva k delovanju mišic in ima vlogo pri delitvi celic.

Pantotenska kislina ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov.

Riboflavin (vitamin B2) ima vlogo pri presnovi železa in ohranjanju normalnih rdečih krvničk. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

Tiamin (vitamin B1) ima vlogo pri delovanju srca in prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

Baker prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva, prenosu železa v telesu in ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Cink ima vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov in maščobnih kislin, sintezi beljakovin in pri delitvi celic. Prispeva tudi k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi.

Bodi prvi in oceni izdelek “ACTIVELIFE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Trenutno še ni nobenih ocen.

Morda vam bo všeč tudi…

Uspešno dodano v košarico!

Poglej košarico
NE SPREGLEJ!
Prijavi se na novičke
Prejmi zadnje akcije in novosti, med katerimi se bo skrival tudi kakšen poseben popust.
Prijavi se
Odjaviš se lahko kadarkoli. Tvoj email obdržimo izključno zase!
close-link
X