Politika Zasebnosti

O podjetju

S spletno trgovino https://swissenergy.si/ upravlja podjetje MM SURGICAL družba za trgovino in zastopanje d.o.o., Identifikacijska številka za DDV: SI 37428438, Matična številka: 1213610000, Naslov: Ulica ob hrastih 24 – 1291 Škofljica, z dnem 12.6.20019 vpisano v evidenco Registriranih obratov nosilcev živilske dejavnosti pod številko U33200-2/2019/3 (v nadaljevanju prodajalec)

Varovanje podatkov

Vsa evidenca naročil, račun kot sklenjena pogodba se nahaja na sedežu podjetja, MM Surgical d.o.o.,  Ulica ob hrastih 24, 1291 Škofljica.

Vsi podatki o uporabnikih, pridobljeni preko spletnega mesta  https://swissenergy.si/ bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja. Vaši osebni podatki, ki jih vnesete ob nakupu, ne bodo posredovani tretjim osebam.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

MM Surgical d.o.o., se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1. MM Surgical d.o.o. hrani naslednje podatke kupcev v spletni trgovini: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, čas in datum nakupa in arhiv komunikacije s podjetjem MM Surgical d.o.o. ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese pri nakupu v spletni trgovini. MM Surgical d.o.o. navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo z uporabnikom. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-poštnega naslova in ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Obdelava in hramba podatkov

S podano privolitvijo uporabnik dovoljuje podjetju MM Surgical d.o.o., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov, obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe izdelkov, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva podjetja MM Surgical d.o.o. ter povezanih poslovnih subjektov.

Navedene podatke lahko podjetje MM Surgical d.o.o. in pogodbeni obdelovalec, obdelujeta za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja svojih podatkov v bazi podatkov.

Uspešno dodano v košarico!

Poglej košarico
NE SPREGLEJ!
Prijavi se na novičke
Prejmi zadnje akcije in novosti, med katerimi se bo skrival tudi kakšen poseben popust.
Prijavi se
Odjaviš se lahko kadarkoli. Tvoj email obdržimo izključno zase!
close-link
X