O Swiss Energy

Izdelki Swiss Energy so izdelani pri skrbno izbranih, najboljših proizvajalcih v Švici: Alpex Pharma SA, Alpinamed AG, Domaco Dr.med. Aufdermaur AG, Gelpell AG, Zile Bonbons AG, Nahrin AG, Jüstrich Cosmetics AG, Innutrigel AG. Proizvodni objekti se nahajajo v najbolj ekološko čistih območjih Švice, kar zagotavlja najvišje standarde kakovosti in čistosti izdelkov.

Tradicija

Nekatera od podjetij, s katerimi sodeluje Swiss Energy, so bila ustanovljena že pred več kot 100 leti. Njihova dolga in uspešna zgodovina delovanja, izkušnje in poreklo, so bili samo nekateri izmed razlogov, da smo se odločili za sodelovanje z njimi. Zdaj skupaj uspešno združujemo najnovejše znanstvene izume in preizkušene recepte, s katerim dosežemo učinkovite, dostopne in kakovostne izdelke Swiss Energy, ki so v veliko zadovoljstvo uporabnikom.

Črni česen

Visokokakovosten ekstrakt črnega česna, katerega dopolnjujejo dragoceni vitamini B, ki pomagajo ohranjati vitalne telesne funkcije, kot so delovanje srca, prebava železa, živčni sistem, duševne funkcije in energetski metabolizem ter zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost.

Omega

Omega maščobne kisline so potrebne za optimalno zdravje in dobro počutje. Naše inovativne formulacije spodbujajo zdravje in delovanje različnih organov in sistemov, vključno s srcem, možgani, sklepi, očmi, kožo in imunskim sistemom.

Kapsule

Kapsule s podaljšanim sproščanjem (SR) so razvite z namenom sproščanja snovi v črevesju skozi daljše časovno obdobje. SR kapsule so inovativna oblika, ki pri Swiss Energy kapsulah omogočijo večjo varnost, razpoložljivost hranil za absorpcijo v črevesju in manjšemu draženju prebavil.

Poglejte vse naše produkte v prodaji

 

Uspešno dodano v košarico!

Poglej košarico
NE SPREGLEJ!
Prijavi se na novičke
Prejmi zadnje akcije in novosti, med katerimi se bo skrival tudi kakšen poseben popust.
Prijavi se
Odjaviš se lahko kadarkoli. Tvoj email obdržimo izključno zase!
close-link
X