Šifra: 323024

MULTIVITAMINI S KALCIJEM

7,90

Swiss Energy Multivitamins + Calcium KIDS

Okusen napitek s kalcijem in vitamini za kakovostno rast in razvoj otrok.

Na zalogi

Opis

Slastni odmerek vitaminov in kalcija za otroke

Pomen kakovostnih vitaminov za intelektualni, čustveni in fizični razvoj otrok skoraj ne moremo preceniti. Multivitaminske šumeče tabletke s kalcijem vsebujejo vse vitamine in minerale, potrebne za spodbujanje rasti in razvoja otrok – od rasti skeletno mišičnega sistema do spodbude imunskega sistema in sposobnosti učenja.

Vitamini A, E in C imajo močan atioksidativni učinek in spodbujajo imunski odziv. Ščitijo celice in tkivo pred različnimi učinki prostih radikalov in peroksidnih komponent.

Kalcij najdemo večinoma v kostem tkivu in zobeh, zato je ta mineral pri rastočih otrocih zelo pomemben. Sam kalcij telo težko absorbira, zato se v prehranskih dopolnilih pogosto kombinira z vitaminom D, ki bistveno poveča njegovo absorpcijo. Pomankanje kalcije se lahko odraža k počasnejšem fizičnem in mentalnem razvoju, zobni gnilobi, nespečnosti  ali rahitisu.

Vitamini skupine B so vpleteni v presnovi, oblikovanju skeletnomišičnega sistema, nastanku krvi in tvorjenju protiteles v krvi. Pomembni so za ohranjanje dobrega delovanja kardiovaskularnega in živčnega sistema.

*PDV: Priporočene dnevne vrednosti hranil, opredeljene v Uredbi (EU).

Bodi prvi in oceni izdelek “MULTIVITAMINI S KALCIJEM”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Trenutno še ni nobenih ocen.

Morda vam bo všeč tudi…

Uspešno dodano v košarico!

Poglej košarico
NE SPREGLEJ!
Prijavi se na novičke
Prejmi zadnje akcije in novosti, med katerimi se bo skrival tudi kakšen poseben popust.
Prijavi se
Odjaviš se lahko kadarkoli. Tvoj email obdržimo izključno zase!
close-link
X